Onze klantverhalen
Over Advies van Rutger

Ondanks mijn geboortejaar van 1981 ben ik al behoorlijk lang werkzaam in de financiële dienstverlening. In 2004 ben ik begonnen bij de ING Bank waar ik de weg van hypotheekadviseur ingeslagen ben. Na een paar jaar kwam ik er achter dat de onafhankelijkheid van het intermediair beter aansloot bij mij als persoon. Niet alleen meer de hypotheek van de bank, maar op zoek gaan naar de mooiste oplossing voor je klant. Jouw persoonlijke hypotheekadvies. In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar het onafhankelijke intermediair, een beslissing waar ik nog steeds erg blij mee ben.

De eerste 8 jaar ben ik werkzaam geweest bij een grote adviesketen. De laatste jaren bij een kleinere zelfstandige intermediair in Wageningen. Bij alle werkgevers heb ik veel mogen leren. Bij de grote keten vooral hoe je een traject efficiënt kunt afhandelen en bij de lokale intermediair hoe het wereldje eigenlijk in elkaar zit.

Deze jarenlange ervaring en opgedane kennis op het gebied van financiële dienstverlening vormen de basis van mijn bedrijf ‘Advies van Rutger’ in Bennekom.

Ik combineer snelheid, duidelijkheid en moderne technologie met betrokkenheid, prijsbewustzijn en een persoonlijke aanpak. Met uiteindelijk maar één doel: het beste financiële advies voor mijn opdrachtgevers.

Het meest trots in mijn werk ben ik om genomineerd te zijn geweest voor de titel Erkend Financieel Adviseur van het jaar 2017! Uiteraard ben ik er ook trots op dat ik ontzettend veel mensen blij heb mogen maken en dat deze mensen me na al die jaren nog steeds weten te vinden! 

Als je de persoon bent die wil dat alles goed voor jou geregeld wordt, dan ben je aan het juiste adres. wij geloven dat een financieel adviseur jou moet ontzorgen en je bijstaat bij jouw financiële vraagstukken. Ook als het wat moeilijker wordt, proberen wij altijd een oplossing te vinden. Vaak is er veel meer mogelijk dan in eerste instantie lijkt.

In alles wij doen vinden we het belangrijk dat wij naast jou staan als jouw adviseur. Een adviseur die alle banken en verzekeraars af gaat om het beste voor jou te regelen. Een die echt onafhankelijk is.

Bennekom

 Mijn vrouw is een echte Bennekomse. Ik woon 'pas' sinds 2006 in Bennekom, maar heb het dorp wel in mijn hart toegelaten. We genieten iedere dag weer van ons prachtige dorp. Samen met onze kinderen en onze hond zijn we ook regelmatig in het Bennekomse bos te vinden of op zaterdagochtend langs de kant bij VVBennekom.

Koop je nou voor de eerste keer een huis, of ga je voor de derde keer verhuizen? Het financiële gedeelte neem ik graag voor mijn rekening. Samen gaan we op zoek naar je wensen en geef ik je een compleet financieel advies. Ik regel natuurlijk ook alles voor je bij de banken en verzekeraars.

De hypotheek is uiteindelijk maar een onderdeel van het totale advies. Denk aan pensioen, inkomensrisico's, of bijvoorbeeld vermogensopbouw. Een huis kopen is natuurlijk fantastisch! Er voor zorgen dat je hier altijd met een gerust hart kunt blijven wonen, daar zorg ik voor als jouw financieel adviseur.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

in de avond op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12048823
Kifid 300.018243
KVK 85667862
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab