Onze klantverhalen

De eerste blog: under construction

21-12-2020

Een eigen onderneming opstarten is, zoals ik heb gemerkt, bijzonder leuk om te doen. Er zitten natuurlijk ook wel een paar minder leuke punten aan het zelfstandig ondernemerschap, maar dit weegt niet op tegen de vrijheid die je hebt in hoe je je bedrijfsvoering zou willen neerzetten. Als adviseur heb je een bepaalde gedachte hoe je je klant het beste kunt dienen. Persoonlijk, duidelijk, transparant, eerlijk, snel, compleet, duurzaam, efficiënt en van een hoge kwaliteit zijn mijn idealen voor mijn bedrijf. Het voordeel van het opstarten van een onderneming is dat je niet gehinderd wordt door je verleden en je alles kunt inrichten zoals jij denkt dat het beste is voor je klant. Niet gehinderd door oude software of heeeel veel (niet gesorteerde) data van bestaande klanten.
 
In het begin komt er van alles op je af. Wat wordt de naam van je bedrijf, welke stijlen wil je gebruiken, met wie ga je samenwerken. Veel van deze vragen kon ik gelukkig snel beantwoorden omdat ik al jaren ervaring heb ik de financiële dienstverlening. De leuke vragen waren eigenlijk het moeilijkste. De naam bijvoorbeeld is door diverse ballotagecommissies gegaan voor het daadwerkelijk Advies van Rutger werd. Simpel, duidelijk en persoonlijk. Het logo onderging een zelfde proces. Collina visuals in Bennekom heeft me hier bijzonder goed bij geholpen en mijn wensen prachtig vertaald in het logo.

Iedere dag kan ik weer een vinkje zetten op mijn to do lijst. Vandaag is bijvoorbeeld mijn website online gekomen!! Alleen zoals de titel van deze blog al verraad, under construction. Er zullen op de site ondanks, alles controles, misschien wat kleine ‘foutjes’ ingeslopen zijn. Mocht je iets tegenkomen? Laat het me weten zodat ik het aan kan passen. 
Ik hoop je weer snel op mijn website te zien of misschien wel voor een adviesgesprek!

Rutger

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Lees ook onze andere blogs

Energielabel3

Tijdelijk twee woningen... Wat vindt de fiscus?

28-02-2024

Wat kun je lenen in 2024? Dat lees in deze blog!

Naamloos (5)

Tijdelijk twee woningen... Wat vindt de fiscus?

23-02-2024

Wat kun je lenen in 2024? Dat lees in deze blog!

Naamloos

Tijdelijk twee woningen... Wat vindt de fiscus?

20-02-2024

Wat kun je lenen in 2024? Dat lees in deze blog!

DUO schulden

Tijdelijk twee woningen... Wat vindt de fiscus?

12-12-2023

Wat kun je lenen in 2024? Dat lees in deze blog!

bedrijfs logo wit
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

in de avond op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12048823
Kifid 300.018243
KVK 85667862
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab