Onze klantverhalen

Financieel advies nodig? Rutger springt op zijn ‘AdFiets’ en komt bij je langs

04-02-2021

Financieel advies nodig in de omgeving van Bennekom? Dikke kans dat Rutger van Roest op zijn fiets springt en bij je langs komt. Onder de naam ‘Advies van Rutger’ is hij dit jaar voor zichzelf begonnen als financieel adviseur.

Elly Molenaar 04-02-21, 11:53

Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel verrekte handig als je het hebt. Dat weet Van Roest ook en zijn adviezen zijn daarop toegespitst. ,,Het gaat veel verder dan over hypotheken alleen’’, legt hij uit.  

,,Ik vraag mensen altijd wat hun plannen zijn en wat hen beweegt. Willen ze een eigen bedrijf starten? Hebben ze andere dromen? Ik ga voor een persoonlijk advies en houd er rekening mee dat iedere situatie anders is. Telkens is de puzzel weer anders. Voor mij is het de kunst om met de juiste puzzelstukjes het beste advies te geven.’’

Voor zichzelf begonnen
Dat doet Van Roest al ruim vijftien jaar zo. Al die tijd is hij actief in de financiële dienstverlening, onder meer bij ING. In 2017 is hij zelfs genomineerd voor de titel ‘Erkend Financieel Adviseur’. Nu begint hij voor zichzelf. Dat klinkt misschien als een gewaagde stap in coronatijd, maar in zijn vakgebied is het juist nu ‘idioot druk’. 

Met alle onzekerhe­den die er zijn, is het belangrijk financiële zaken op orde te hebben.

-Rutger van Roest

,,Met alle onzekerheden die er zijn, is het belangrijk financiële zaken op orde te hebben en een hypotheek af te sluiten die nu en op langere termijn bij je past.’' Dat de rente extreem laag is, maakt het bovendien aantrekkelijk om juist nu een hypotheek over te sluiten.

Van Roest voert online gesprekken vanuit huis en gaat bij zijn klanten langs. Dat doet hij dus het liefst op de fiets, want duurzaamheid staat bij hem hoog in het vaandel. ‘AdFiets van Rutger’ staat op het frame van zijn e-bike. 

Vaak mooie, soms schrijnende verhalen
,,Een woordgrapje’’, gniffelt hij. Wat luchtigheid, want de verhalen die hij soms bij mensen hoort, zijn vaak mooi, maar ook wel eens schrijnend. ,,Iemand die van slag is door een vervelende scheiding bijvoorbeeld. Naast financieel adviseur ben ik soms net een psycholoog. Dat vind ik mooi aan mijn vak. Het omgaan met mensen ligt me wel.’’ 

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Lees ook onze andere blogs

Energielabel3

Tijdelijk twee woningen... Wat vindt de fiscus?

28-02-2024

Wat kun je lenen in 2024? Dat lees in deze blog!

Naamloos (5)

Tijdelijk twee woningen... Wat vindt de fiscus?

23-02-2024

Wat kun je lenen in 2024? Dat lees in deze blog!

Naamloos

Tijdelijk twee woningen... Wat vindt de fiscus?

20-02-2024

Wat kun je lenen in 2024? Dat lees in deze blog!

DUO schulden

Tijdelijk twee woningen... Wat vindt de fiscus?

12-12-2023

Wat kun je lenen in 2024? Dat lees in deze blog!

bedrijfs logo wit
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

in de avond op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12048823
Kifid 300.018243
KVK 85667862
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab