Onze klantverhalen

Beste hypotheek voor Jelte en Nienke in Bennekom: ‘Goed gevoel aan over gehouden’

27-03-2024

20200823 153828

Al langere tijd speelden Jelte en Nienke met het idee om hun huurappartement in te ruilen voor een koophuis. Tijdens hun zoektocht werden ze via kennissen niet alleen gewezen op een fijn huis in Bennekom-Oost, maar ook op de expertise van financieel adviseur Rutger van Roest.

Mond-tot-mond reclame
Jelte en Nienke werken allebei in de regio en waren in Bennekom op zoek naar een woning. Wonen in Bennekom biedt een prima uitvalsbasis. Jelte: ‘De vorige eigenaars van dit huis kenden we. Zij vroegen of we geïnteresseerd waren. Onze zoektocht kwam daarmee in een stroomversnelling. Die kans was te mooi om te laten lopen. Heerlijk dicht bij het Bennekomse bos, waar we graag wandelen.’ Nienke vult aan: ‘We dachten, als we het serieus willen oppakken dan is het handig om een financieel adviseur in de arm te nemen. Die ontzorgt je en is bekend in de financiële wereld.’ Zoals gezegd kwamen ze via mond-tot-mond reclame bij Rutger van Roest in Bennekom terecht. ‘Voor sommige dingen kun je niet zonder een hypotheekadviseur. We hebben ons wel ingelezen, maar je loopt toch tegen zaken aan.’ De afspraak was snel gemaakt.

Starters op de woningmark
Lachend zegt Nienke: ‘Volgens mij waren we vrij standaard. Maar toch waren daar de vragen over onze arbeidscontracten en bijvoorbeeld duur van de rentevaste periode. We realiseerden ons dat dit iets is om goed over na te denken voor het kopen van een huis.’ Na het uploaden van alle documenten in het klantenportaal van AdviesvanRutger.nl kon Rutger snel een overzicht van verschillende type hypotheken maken voor de woning. Jelte: ‘Rutger heeft door onze gesprekken een compleet overzicht gemaakt voor de hypotheekadviseur en kon daarmee een gedegen pakket afsluiten om de best mogelijke hypotheek voor ons af te sluiten’ Om eraan toe te voegen: ‘Via internet kun je dan wellicht veel informatie vinden, maar voor opties als een ‘duurzame hypotheekverstrekker’ heb je de expert nodig. Die hebben we in Rutger van Roest gevonden.’ De aanschaf van een huis is heel ingrijpend en heeft gevolgen voor de rest van je leven. Want hoe gaat de hypotheekrente zich ontwikkelen? Nienke: ‘Dat zijn we ons van bewust. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat we er een goed gevoel aan over hebben gehouden. We hebben ons goed ingelezen, maar zijn door Rutger ook goed voorgelicht.’

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Lees ook onze andere blogs

20200823 153828

Beste hypotheek voor Jelte en Nienke in Bennekom: ‘Goed gevoel aan over gehouden’

27-03-2024

Anneloes Mientjes uitgesneden

‘Handelswijze van Rutger is een openbaring ’

08-12-2023

Samen met zoon

‘Rutger heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen’ 

12-10-2023

Met kat 1

‘Als starter op de woningmarkt wil je een goede sparringpartner’ 

16-08-2023

bedrijfs logo wit
Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

in de avond op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12048823
Kifid 300.018243
KVK 85667862
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab